Archiv článků
-
02.11.2014 19:12
Vitariánské sushi podle Růženy & Andrease (raw food)
Recept na vitariánské veganské sushi podle propagátorů živé stravy, Růženy a Andrease Wegenerových. Příprava: 20 minut Kuchyňské vybavení: Výkonný mixér, nůž nebo kuchyňský robot Porce: 4 INGREDIENCE: 4-6 řas sushi nori Na rýži: ½ květáku ¾ hrnku natural kešu ořechů 2 lžíce čerstvé citronové...
-
01.11.2014 19:15
Jahodové smoothie podle Růženy & Andrease (raw food)
Recept na jahodové smoothie podle propagátorů živé stravy, Růženy a Andrease Wegenerových. Lahodný koktejl bez přidaného cukru, bez mléka, bez konzervantů a umělých přísad. Trvání: 20 minut Kuchyňské nástroje: Výkonný mixér, nůž Porce: 2 INGREDIENCE: 2 hrnky jahod 2 banány 2-4 vypeckované...
-
31.10.2014 17:00
Vitariánské mrkvové špagety se žampionovou omáčkou (raw food)
Recept na vydatné raw mrkvové špagety se žampionovou omáčkou. Nevařený vitariánský pokrm přirozeně bez lepku, bez mouky, bez cukru, bez laktózy a mléka, bez vajec, bez éček a chemických přísad. INGREDIENCE na 2 porce: Jedna velká mrkev nebo 2-3 menší mrkve. Čerstvé Portobello hnědé nebo...
-
30.10.2014 21:35
Z knihy: 155 receptů Růženy & Andrease - GURMÁNSKÁ ŽIVÁ STRAVA
Další novinkou v edici RAW FOOD nakladatelství IFP Publishing je očekávaná kniha gurmánských receptů živé stravy s názvem: „155 receptů Růženy & Andrease - GURMÁNSKÁ ŽIVÁ STRAVA“. Motto knihy: Jste to, co jíte, proto buďte plnohodnotní, nefalšovaní, svěží stejně jako živá syrová...
-
30.10.2014 12:50
Z knihy: 155 receptů Růženy & Andrease - GURMÁNSKÁ ŽIVÁ STRAVA
Další novinkou v edici RAW FOOD nakladatelství IFP Publishing je očekávaná kniha gurmánských receptů živé stravy s názvem: „155 receptů Růženy & Andrease - GURMÁNSKÁ ŽIVÁ STRAVA“. Motto knihy: Jste to, co jíte, proto buďte plnohodnotní, nefalšovaní, svěží stejně jako živá syrová...
-
29.10.2014 19:07
Nepečený vitariánský banánovo-hruškový dort (raw food)
Recept na nepečený raw banánovo-hruškový minidort pro menší rodinu. Přirozeně bez lepku, bez laktózy a mléka, bez cukru, bez vajec. Na tento minidrot jsem použila formu o průměru 12 cm. Z minidortu uděláte 5-6 menších porcí dortu/dezertu. Vzhledem k tomu, že vitariánské nepečené dorty jsou obvykle...
-
29.10.2014 18:35
Vitariánský zelený koktejl podle projektu Živé potěšení (raw food)
Recept na raw zelené smoothie aneb zelený koktejl se špenátem, hruškou a zázvorem podle projektu Živé potěšení. Zdravý koktejl bez laktózy a mléka. INGREDIENCE: 1 1/2 šálek vody (nebo kokosového či jiného raw rostlinného mléka) 2 šálky baby špenátu 1-2 hrušky kousek čerstvého zázvoru 1 lžíce...
-
28.10.2014 09:37
Vitariánský ovocný rychlodort podle projektu Živé potěšení (raw food)
Rychlý recept na jednoduchý ovocný raw dort podle projektu Živé potěšení. Nepečený dort přirozeně bez lepku, bez vajec, bez laktózy a mléka, bez umělých přísad a konzervantů. Zdravé mlsání pro celou rodinu. INGREDIENCE: 6 ks zralých banánů 200 g strouhaného kokosu do náplně ovoce dle...
-
26.10.2014 17:39
Vitariánská cuketovo-citronová polévka podle projektu Živé potěšení (raw food)
Recept na raw osvěžující cuketovo-citronovou polévku podle projektu Živé potěšení. Polévka bez lepku, bez mléka a laktózy, bez vajec, bez umělých přísad, sladidel a éček. INGREDIENCE: 3 malé cukety 1 jarní cibulka 60 ml citronové šťávy (cca 1 ½ citronu) 250 ml vody 1 lžička soli 20 ml...
-
24.10.2014 20:19
Vitariánský banánovo-mangový puding podle Amie Sue (raw food)
Velmi jednoduchý vitariánský raw puding, vhodný jako snídaně, svačinka či dezert. Tento recept je dokonce i bez ořechů či semínek, a samozřejmě bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez laktóźy, bez vajec, bez sóji, bez éček, bez umělých barviv či dochucovadel apod. INGREDIENCE: 1 zralé...