Vitariánský banánovo-mangový puding podle Amie Sue (raw food)

24.10.2014 20:19

Velmi jednoduchý vitariánský raw puding, vhodný jako snídaně, svačinka či dezert. Tento recept je dokonce i bez ořechů či semínek, a samozřejmě bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez laktóźy, bez vajec, bez sóji, bez éček, bez umělých barviv či dochucovadel apod.

INGREDIENCE:

  • 1 zralé mango
  • 2 zralé banány


POSTUP:
Oloupeme banány a mango, odstraníme z něj pecku. Mango i banány dáme do mixéru/robotu a rozmixujeme do krémova. Ihned servírujeme, případně dáme vychladit do ledničky.


Zdroj: Tento recept byl na serveru www.syrova-strava.cz uveřejněn se svolením autorky, paní Ami Sue – Nouveau Raw: Raw Food Alchemy by Amie Sue, https://nouveauraw.com.

 

Tip redakce www.syrova-strava.cz:
Pokud nemáte čerstvé mango, lze zkusit i se sušeným bio mangem (bez siřidel a přidaného cukru či sladidla). Sušené plátky namočíme cca na 3 hodiny do trochy vlažné vody, aby mango změklo. Poté rozmixujeme s banánem.

Pokud máte rádi hustší konzistenci, můžete do krému vmixovat ještě hrst natural kešu ořechů, namočených cca hodinu ve vlažné vodě. Puding si můžete ozdobit i kousky dalších druhů ovoce, dle chuti.

 


 

Zpět

 
 

Reklama:

 

© 2012-2024 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode