Vitariánská pohanková kaše s malinami podle Věry Talandové (raw food)

13.09.2014 17:56

Jednoduchý recept na nevařenou domácí raw pohankovou kaši podle propagátorky živé stravy, paní Věry Talandové. Vitariánská kaše přirozeně bez lepku, bez přidaného cukru, bez mléka, bez vajíček, bez konzervantů apod.

INGREDIENCE:

  • hrnek pohanky
  • hrnek čerstvých malin
  • včelí med (nebo raw agáve sirup)


POSTUP:
Pohanku necháme klíčit 24 hodin (nebo alespoň přes noc*). Do misky s naklíčenou pohankou přidáme část malin, med (nebo agáve sirup) a tyčovým mixérem rozmixujeme na kaši. Dáme do sklenice nebo misky a pokryjeme čerstvými malinami.

*Poznámka redakce: Stačí pohanku přes noc namočit do studené/vlažné vody a ráno propláchnout.

 

Zdroj: Kniha ŽIVÁ STRAVA – MÉ NEJLEPŠÍ RECEPTY, Věra Talandová. Recept poskytli pro www.syrova-strava.cz nakladatelství IFP Publishing a autorka knihy.

 

 

 

Zpět

 
 

Reklama:

© 2012-2017 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.