Banánovo-karobová kaše s morušemi a borůvkami (raw food)

22.08.2014 07:59

Vitariánský recept na raw banánovo-karobovou kaši s morušemi a borůvkami. Kešu ořechy dají kaši krémovou konzistenci, moruše kaši přirozeně osladí. Není třeba již doslazovat medem či agávovým sirupem. Sušené moruše jsou obvykle hodně sladké, a pokud máte i zralý banán, bude kaše dostatečně sladká. Tato krémová kaše se hodí jako vydatná snídaně nebo svačina. Potěší jistě i malé děti.

INGREDIENCE na jednu porci

  • 2 zralé banány
  • Hrst natural kešu ořechů (namočených ve studené vodě přes noc nebo aspoň na 2 hodiny)
  • 2 polévkové lžíce sušených bílých moruší
  • 1 vrchovatá polévková lžíce raw karobu
  • Hrst čerstvých borůvek


POSTUP:
1. Rozemele sušené moruše na prášek (třeba v kávomlýnku).
2. Rozmixujeme jeden oloupaný banán s kešu ořechy, přidáme a společně umixujeme i rozemleté moruše a karob.
3. Vzniklou kaši dáme do misky a ozdobíme nakrájeným banánem a borůvkami.  

 

Pozn: © www.syrova-strava.cz. Kopírování bez předchozího písemného souhlasu provozovatele tohoto webu je zakázáno (více zde »).

 

Zpět

 
 

Reklama:

© 2012-2017 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.