Archiv článků

  • 12.11.2015 15:13

    Ořechovo-kokosové sušenky se sezamem a rozinkami (raw food)

    Raw food recept na domácí bezlepkové ořechovo-kokosové sušenky se sezamem a rozinkami. V hlavní roli vlašské ořechy a sušený kokos, ve vedlejší roli sezamová semínka, rozinky, mletá skořice a sladidlo dle vašeho výběru (raw agáve, palmový nektar, pravý včelí med, tmavý javorový sirup, datlový...

  • 09.11.2015 18:38

    Z knihy: ČESKÁ RAW FOOD – TAJEMSTVÍ TĚCH NEJLEPŠÍCH

    Na jaře 2015 jsem dostala nabídku se autorsky podílet na knize o české raw food alias syrové živé stravě, a to od nakladatelství IFP Publishing. Brala jsem to jako poctu a výzvu současně a rozhodla se nabídku přijmout a podělit se o část svého příběhu a několik raw food receptů, o které se s Vámi...

  • 09.11.2015 13:41

    Z knihy: ČESKÁ RAW FOOD – TAJEMSTVÍ TĚCH NEJLEPŠÍCH

    Na jaře 2015 jsem dostala nabídku se autorsky podílet na knize o české raw food alias syrové živé stravě, a to od nakladatelství IFP Publishing. Brala jsem to jako poctu a výzvu současně a rozhodla se nabídku přijmout a podělit se o část svého příběhu a několik raw food receptů, o které se s Vámi...

  • 07.11.2015 13:35

    Dýňová polévka s mrkví a marinovanými dýňovými kostičkami (raw food)

    Další raw food recept na vitariánskou polévku. Řešila jsem, jak spotřebovat všechny ty úžasné dýně ze zahrádky rodičů, abych využila co nejvíce živin z těchto bio výpěstků. Jednoduchý způsob zpracování dýně v tzv. živé kuchyni je raw dýňová polévka. Mám ráda, když v polévkách něco plave, a jako...

  • 04.11.2015 16:05

    Pohankovo-dýňové krekry s bylinkami a semínky (raw food)

    Raw food recept na bezlepkové pohankovo–dýňové krekry s bylinkami a semínky. Vitariánský recept bez vajec, bez mléka, bez droždí – vhodný i při protikvasinkové dietě. Tyto raw krekry můžete přikusovat jen tak k salátům a polévkám (někdy si je do polévky nalámu na malé kousky) nebo je využijete jako...

  • 13.10.2015 18:31

    Rozhovor s Annou Hýžovou: „Potraviny se mají jíst, jak je příroda vytvořila“

    Tento rozhovor, z podzimu 2015, byl převzat se svolením autora z Hradeckého deníku.cz. Anna Hýžová je spisovatelka a nestorka živé stravy. Celý život prožila v Hradci Králové. Před 12 lety jí vážná nemoc změnila život a tak začala jinak jíst, jinak myslet a jinak žít. A díky této změně se stala...

  • 07.08.2015 15:38

    Banánovo-makové placičky (raw food)

    Vitariánský recept na moc dobré banánovo-makové sladké placičky, připravené dle pravidel raw food alias syrové stravy. Zmizely tak rychle, že jsem je málem nestihla vyfotit. :-) Pochutnali si na nich i „masožravci“ a „všežravci“ a chtěli ihned recept. A tak nejen pro ně, ale i pro Vás, se s radostí...

  • 04.08.2015 16:11

    Banánovo-jahodový krémový dezert (raw food)

    Jednoduchý raw food recept na banánovo-jahodový krémový veganský dezert či snídani. A výsledek „mňamózní“. Chutná i dětem. Vitariánský, veganský a bezlepkový dezert, bez přidaného rafinovaného cukru. INGREDIENCE na 3 porce: 3 lžíce natural kešu ořechů (koupíte zde ») 2 zralé banány 300 až 500...

  • 28.07.2015 14:57

    Test raw dortu „Meruňkový koláč“ (Výrobce: MyRaw Café)

    V rámci akce Testy raw dortů a zákusků na www.syrova-strava.cz byl od MyRaw Café (www.myraw.cz) otestován i raw Meruňkový koláč. Dle vzhledu většina „testerů“ nepoznala, že nejde o klasický pečený koláč, ale že to je nepečený veganský raw koláč, který je současně i bez lepku. Jak obstál tento raw...

  • 24.07.2015 17:34

    Banánovo–borůvkový chia pudink (raw food)

    Recept na banánovo–borůvkový chia pudink, kterým můžeme potěšit své chuťové buňky zejména v letním období, kdy u nás borůvky rostou. Můžete si samozřejmě koupit borůvky kdykoli během roku i v obchodě, ale když si je sami nasbíráte v lese, bude radost z dezertu dvojnásobná. Tento raw food recept je...

Záznamy: 51 - 60 ze 279
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>
 
 

Reklama:

© 2012-2019 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.