Archiv článků

  • 10.07.2013 21:14

    Makovo-fíkový koláč od paní Cecílie (raw food)

    Recept na sladký a zdravý raw dezert - Makovo-fíkový raw koláč, přirozeně bezlepkový, bez cukru, bez sóji, bez éček a konzervantů. Zkrátka vitariánský recept, který nám poskytla paní Cecílie Jílková.     INGREDIENCE: 2 a 1/2 šálku mletých ořechů 1 šálek strouhaného kokosu 7...

  • 10.07.2013 20:18

    Rozhovor s Cecílií: „Mojí motivací bylo zdraví a snaha o maximalizaci mého potenciálu“

    I tentokráte jsem pro Vás připravila rozhovor s další odvážnou ženou, která se vrhla do světa raw food a posunula svůj život novým směrem. Tou ženou je Cecílie Jílková, která se aktuálně (mimo jiné) věnuje zejména výživovému poradenství. Přijměte touto cestou další povzbuzení a inspiraci. Milá...

  • 18.06.2013 15:03

    Bezová limonáda aneb osvěžující letní nápoj z květů černého bezu

    Recept na domácí bezovou limonádu aneb osvěžující nápoj z čerstvých květů černého bezu. INGREDIENCE (na 1,5 litru): 5 velkých čerstvých květů černého bezu Džbán nebo plastová lahev s cca 1,5 litrem studené vody 1 citrón   POSTUP: Čerstvé květy černého bezu krátce opláchneme ve studené...

  • 07.06.2013 17:28

    Avokádovo-oříšková pomazánka (raw food)

    Rychlý recept na jednoduchou domácí pomazánku z avokáda a ořechů, přirozeně bez mléka, laktózy, bez cukru, bez soji, bez lepku (gluten free), bez konzervantů a barviv. Hotová je během 8 minut.   INGREDIENCE: Avokádo – 1 až 2 zralá avokáda Lískové oříšky nebo mandle – hrst natural...

  • 07.06.2013 17:11

    Avokádová pomazánka (raw food)

    Recept na velice jednoduchou domácí pomazánku z avokáda, přirozeně bez mléka, laktózy, bez cukru, bez sóji, bez lepku (gluten free), bez konzervantů a barviv. Hotová je během 5 minut. Avokádovou pomazánku můžete namazat na raw chlebíčky/krekry, ale také na plátek okurky či cukety. Můžete si z...

  • 25.05.2013 14:34

    Rozhovor s Annou: „... řekla jsem si: Vyléčím se také díky živé stravě“

    Milí čtenáři, je konec května 2013 a já jsem ráda, že zde mohu uveřejnit rozhovor, který jsem pro Vás pořídila s úžasnou ženou, Annou Hýžovou, která má nejen teoretické znalosti o syrové živé stravě, ale hlavně praktické několikaleté zkušenosti a sama sobě i mnoha jiným lidem ukázala (a stále...

  • 26.04.2013 19:59

    Zelené potraviny během těhotenství a kojení

    "Velmi častým dotazem na přednáškách, v elektronické poště i po telefonu je, jak se zelenými potravinami v období těhotenství a kojení. Mnoho žen se obává v těchto, pro ně velmi důležitých životních údobích, zelené potraviny užívat, či je začít užívat. Pokud Mladý ječmen Green Ways či Chlorellu...

  • 26.04.2013 19:02

    Zelené potraviny během těhotenství a kojení

    "Velmi častým dotazem na přednáškách, v elektronické poště i po telefonu je, jak se zelenými potravinami v období těhotenství a kojení. Mnoho žen se obává v těchto, pro ně velmi důležitých životních údobích, zelené potraviny užívat, či je začít užívat. Pokud Mladý ječmen Green Ways či Chlorellu...

  • 09.04.2013 08:30

    Zelené potraviny, ječmen a chlorella - rozhovor s MUDr. Miloslavem Lacinou

          Rozhovor na téma "zelené poraviny" s MUDr. Lacinou z června 2012:   V poslední době se začíná více hovořit o ječmeni a jeho účincích na lidský organismus. Proč tomu tak je? Má to konkrétní opodstatnění? „Mladý ječmen patří mezi takzvané zelené potraviny...

  • 28.03.2013 19:53

    Domácí raw čokoláda – bohatý zdroj hořčíku, antioxidantů a energie

    Čokoláda patří asi k nejoblíbenějším pochutinám na Zemi. Pokud si koupíte nebo sami vyrobíte pravou čokoládu z nepraženého kakaa, nejenže si pochutnáte, povzbudíte své smysly, zvýšíte hladinu své energie, ale také obohatíte své tělo řadou důležitých látek, jako jsou antioxidanty, minerály...

Záznamy: 191 - 200 ze 274
<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 >>
 
 

Reklama:

 

© 2012-2024 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode