Archiv článků

  • 13.09.2013 20:01

    Panenský kokosový olej a jeho využití

    12 způsobů využití kokosového oleje Panenský kokosový olej je až neuvěřitelně univerzální. Dá se využít nejen jako potravina nebo doplněk stravy, ale také jako přírodní tělová i vlasová kosmetika. Jeho široké využití vás jistě překvapí. A nejlepší na tom je, že vám stačí jen jedno balení kokosového...

  • 13.09.2013 19:53

    Pokud se rodiče stravují syrovou stravou, jak ovlivňují mysl a stravu svého dítěte?

    Rozhodnout se, že změníme stravovací návyky je projevem rozhodnutí naší svobodné vůle a máme na to nárok. Co si o nás myslí okolí nám může být „jedno“, ale musíme si být vědomí toho, že naše činy ovlivňují naše děti. Jdeme jim příkladem, ať chceme nebo ne. Jak mé stravování pouze syrovou stravou...

  • 13.09.2013 19:52

    Pokud se rodiče stravují syrovou stravou, jak ovlivňují mysl a stravu svého dítěte?

    Rozhodnout se, že změníme stravovací návyky je projevem rozhodnutí naší svobodné vůle a máme na to nárok. Co si o nás myslí okolí nám může být „jedno“, ale musíme si být vědomí toho, že naše činy ovlivňují naše děti. Jdeme jim příkladem, ať chceme nebo ne. Jak mé stravování pouze syrovou stravou...

  • 22.08.2013 08:31

    Ovocná snídaně nebo svačina s mákem (raw food)

    Vitariánská svačina nebo snídaně. Přirozeně bezlepkový a rychlý raw food recept. Pokud milujete mletý mák připravený na sladko, určitě tuto variantu velmi rychlé sladké svačiny přivítáte. Navíc díky vysokému obsahu vápníku v máku tak doplníte tento velmi důležitý...

  • 12.08.2013 17:06

    Svěží okurkové špagety s avokádovo-mandlovou omáčkou (raw food)

    Rychlý vitariánský recept na osvěžující a přitom syté okurkové špagety s krémovou omáčkou z avokáda a mandlového másla. Bezlepkový recept, bez cukru, bez laktózy, bez soji, bez konzervantů, éček, barviv a podobně. Prostě další chutný zdravý „nevařený“ pokrm ve stylu raw food, který si...

  • 10.08.2013 19:27

    Řepové minilasagne s pastou z kešu ořechů, konopných semínek a kopru (raw food)

    Vitariánský recept na výživné, vydatné „minilasagne“ z červené řepy. Enzymaticky aktivní raw food jídlo přirozeně bez lepku, bez glutamanu, bez éček, barviv a podobně. Červená řepa má mnoho železa, draslíku, křemíku, hořčíku, zinku, vitamínu C, E, kyseliny listové a dalších významných látek....

  • 24.07.2013 21:12

    Domácí bezlepkové pohankovo-jáhlové sušenky (raw food)

    Recept na domácí pohankovo-jáhlové bezlepkové sušenky ve stylu raw food. Sušené do 40-42 °C, přirozeně bez lepku, bez cukru, bez laktózy, bez sóji, bez éček, bez barviv, konzervantů a podobně. Základ hmoty – těsta – tvoří pohanka a jáhly. Pohanka a jáhly jsou v poměru cca jedna ku jedné, aneb...

  • 15.07.2013 20:54

    Domácí bezlepkové pohankovo-lněné krekry (raw food)

    Recept na domácí bezlepkové krekry ve stylu raw food. Sušené do 40-42 °C, přirozeně bez lepku, bez cukru, bez laktózy, bez sóji, bez éček, bez barviv, konzervantů a podobně. Základ hmoty – těsta – tvoří pohanka a lněné semínko. Pohanka a lněná semínka jsou v poměru cca jedna ku jedné, aneb 50%...

  • 15.07.2013 19:03

    Mangová zmrzlina v ořechovém košíčku podle paní Cecílie (raw food)

    Recept na zdravou raw zmrzlinu v ořechovém košíčku. Bez lepku, bez mléka, bez sóji, bez cukru, bez éček a bez konzervantů. Vitariánský recept podle paní Cecílie.   INGREDIENCE – MANGOVÁ ZMRZLINA: 2 zralá manga (nejlépe BIO) 2 polévkové lžíce kokosového oleje (v raw kvalitě) čerstvá...

  • 10.07.2013 21:31

    Quiche s cuketou a žampiony od paní Cecílie (raw food)

    Recept na raw food hlavní jídlo, syté, výživné, bez cukru, bez sóji, bez éček a konzervantů. Zkrátka vitariánský recept, který nám poskytla paní Cecílie Jílková.   INGREDIENCE: Korpus: 1 šálek mletých kešu oříšků 1/4 šálku makadamských ořechů 1/2 šálku mletých lněných semínek 1 stroužek...

Záznamy: 181 - 190 ze 274
<< 17 | 18 | 19 | 20 | 21 >>
 
 

Reklama:

 

© 2012-2024 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode