Z knihy: ČESKÁ RAW FOOD – TAJEMSTVÍ TĚCH NEJLEPŠÍCH

09.11.2015 18:38

Na jaře 2015 jsem dostala nabídku se autorsky podílet na knize o české raw food alias syrové živé stravě, a to od nakladatelství IFP Publishing. Brala jsem to jako poctu a výzvu současně a rozhodla se nabídku přijmout a podělit se o část svého příběhu a několik raw food receptů, o které se s Vámi průběžně dělím také na mých webech www.syrova-strava.cz a www.vitastyle.cz. Kniha s názvem "ČESKÁ RAW FOOD – TAJEMSTVÍ TĚCH NEJLEPŠÍCH" spatřila světlo světa na podzim 2015. Tuto kuchařku s českými raw food recepty si můžete objednat v e-shopu Vitalvibe.


Oficiální anotace nakladatelství:

Pět lidí, pět společností, pět příběhů o tom, jak se v Čechách podniká a žije raw. Každý příběh je jiný a každý příběh je unikátní. Je to pěkné čtení. Podívejte se za oponu a do kuchyně těch, kteří živou stravu milují a žijí. Naleznete inspiraci, povzbuzení. A co ještě v knize najdete? Recepty. Ano. Raw kniha bez receptů jako by ani nebyla.

Další novinka nakladatelství IFP Publishing velkého formátu z edice RAW FOOD, tentokrát s titulem ČESKÁ RAW FOOD – Zveme Vás do tajné kuchyně těch nejlepších. Kromě více než stovky skvělých receptů vám představíme ty, kteří pro vás tyto recepty vymýšlejí a připravují a kterým raw strava zcela změnila život. A to od základu. Opustili dosavadní úspěšné profese a začali budovat své firmy, ve kterých je RAW strava alfou i omegou. Třeba vás bude některý z jejich příběhů inspirovat anebo si „jen“ pochutnáte, až budete připravovat nějakou specialitu z této knížky. Přejeme Vám zdravou dobrou chuť!

Knihu sestavili a duši jí vdechli:

  • Petr Vyoral (Atranet),
  • Tereza Havrlandová (Lifefood),
  • Honza Plajner (Secret of Raw),
  • Sylva Petrová (VitaStyle.cz, Syrova-strava.cz),
  • Lucie Aujeská (VitalVibe)

 
Kniha je velkého formátu š. 20 cm x v. 25,5 cm, barevná na křídovém papíře, s více jak stovkou receptů. Počet stran 168, vazba brožovaná. ISBN 978-80-87383-44-5, rok vydání 2015.


Ukázkové náhledy z knihy:

 

Knihu si můžete zakoupit v e-shopu Vitalvibe.


 

 

Zpět

 
 

Reklama:

 

© 2012-2024 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode