Superpotraviny, raw proteiny a vitamíny od Garden of Life – kvalitní alternativa nezdravé „fast food“ stravy

11.08.2014 18:57

Společnost Garden of Life se snaží přinášet jedny z nejúčinnější výživových produktů na světě. Patří mezi jedničky v RAW produktech. Díky spojení toho nejlepšího z přírody a vědy společnost Garden of Life nabízí cestu, jak zdravě žít s pomocí jejích produktů.

Filosofií Garden of Life je přesvědčení, že syrová, plnohodnotná výživa z ekologicky pěstovaných surovin je prospěšná pro tělo mnohem více, než izolované živiny. V kombinaci se cvičením a stravou, která zahrnuje konzumaci syrových (živých) potravin, zejména těch s obsahem probiotik a enzymů, jejichž výsledkem je zdravé kvašení, tvoří základ pro zdravý životní styl.

Produkty společnosti Garden of Life mají záruku kvality v podobě certifikátů a označení, jako jsou: RAW, USDA Organic, Dairy Free (bez mléka a mléčných produktů), Gluten Free (bez lepku), SOY Free (bez sóji), Vegan, NON GMO (bez geneticky modifikovaných potravin), Informed-Choice (celosvětový standard pro čistotu sportovních doplňků).

RAW MEAL
RAW Meal od společnosti Garden of Life může být použit jako „náhrada“ jídla či jako svačina. RAW Meal zajišťuje dobře vyváženou výživu. Obsahuje 26 superpotravin z organických syrových semen, klíčků a listové zeleniny. RAW meal přirozeně uspokojuje hlad a zvyšuje energii. Je bez lepku (gluten-free),, bez laktózy, bez mléka a mléčných výrobků. Neobsahuje žádná plniva, žádné syntetické živiny, žádná umělá sladidla, žádné umělé příchutě ani konzervační látky. V nabídce je prášek například s chutí natural, vanilka, vanilka-chai a čokoláda.
 



RAW PROTEIN
RAW Protein od společnosti Garden of Life je certifikovaný BIO RAW proteinový prášek vhodný i pro vegany. Díky 13ti druhům klíčků je RAW protein vynikajícím zdrojem kompletních bílkovin. Nabízí vysokou kvalitu proteinu na rostlinné bázi a navíc obsahuje živá probiotika, enzymy, vitamíny i živiny jako jsou beta glukany, superoxidy dismutázy, glutationy a koenzymy Q 10, které jsou důležité pro zdraví a vitalitu těla. RAW protein je bez lepku (gluten-free), bez laktózy, bez mléka a mléčných výrobků. Neobsahuje žádná plniva, žádné syntetické živiny, žádná umělá sladidla, žádné umělé příchutě ani konzervační látky. V nabídce je prášek například s chutí natural, vanilka, vanilka-chai a čokoláda.
 



RAW FIT
RAW Fit je certifikovaný BIO výrobek na rostlinné bázi s vysokým obsahem bílkovin. Je to 100% rostlinný spalovač tuků aneb rostlinný protein na hubnutí. Je ve formě prášku a má jemnou, lehce nasládlou chuť, která se skvěle mísí s vašim oblíbeným jídlem nebo nápojem. Tento produkt se při výrobě tepelně nezpracovává, a díky tomu si zachovává veškeré účinné látky a vitamíny potřebné pro vaše tělo a patří mezi raw food produkty. Složky obsažené ve výrobku napomáhají ke spalování tuku, udržování zdravé hladiny cukru v krvi, ke zvýšení energie, hubnutí a díky tomu docílíte, že budete vypadat skvěle. Více u jednotlivých produktů.
 



RAW PERFECT FOOD
Perfect Food RAW od Garden of Life obsahuje 34 složek bohatých na živiny, RAW BIO pěstované listové zeleniny, zeleninových šťáv a klíčků, které dodají energii potřebnou na celý den. Zelené šťávy obsažené v Perfect Food RAW jsou pěstovány ekologicky a sklízené v době kdy obsahují nejvyšší nutriční hodnotu. Jsou okamžitě odšťavněny a suší se při nízkých teplotách. Výsledný prášek z těchto šťáv obsažený v Perfect Food RAW s obsaženým chlorofylem a stopovými prvky dodávají energii a jsou nezbytné pro zdravé fungování celého těla. Obsahuje také mnoho BIO klíčků, řadu živých probiotik a enzymů. Enzymy jsou přítomny ve všech syrových potravinách a zlepšují schopnost těla trávit a vstřebávat živiny. Probiotika jsou klíčem k optimální funkci našeho trávicího systému. RAW Perfect Food je bez lepku (gluten-free), bez laktózy, bez mléka a mléčných výrobků. Neobsahuje žádná plniva, žádné syntetické živiny, žádná umělá sladidla, žádné umělé příchutě ani konzervační látky. V nabídce je prášek například s chutí natural/original, jablko, čokoláda.
 



Do této řady spadají také:
Perfect Food Pšenice - šťáva z mladé pšenice v prášku. Raw kvalita.
 


Perfect Food Ječmen - šťáva z mladého ječmene, vojtěšky, ovse, pšenice a kamutu + raw bio šťávy z ovoce a zeleniny, raw proteinová směs klíčků a raw probiotická a enzymová směs. Prášek v raw kvalitě.

 

 

Perfect Food RAW Alkalizer & Detoxifier - přírodní RAW doplněk stravy pro podporu rovnováhy vašeho těla. Zapříčiňuje zdravé vylučování toxinů z těla a podporuje udržování ideálního pH.
 



Perfect Food RAW Energizer – prášek nabitý energií s přírodním chlorofylem, beta karotenem, vitaminy B, minerálními látkami, bílkovinami a aminokyselinami z RAW potravin jako jsou zelené travní šťávy z mladých obilovin, tmavě zelené šťávy ze špenátu, kapusty a petržele, klíčků, které jsou bohaté na obsah bílkovin, a ovoce jako jsou borůvky, jahody, maliny a indické plody alma, které mají výborné antioxidační účinky. Veškeré tyto potraviny jsou pěstovány na ekologických farmách v USA.

 


RAW VITAMÍNY
RAW Vitamíny od Garden of Life jsou vitamíny tepelně neupravené, neošetřené, bez chemických přísad, bez obsahu mléka, bez lepku a bez pojiv a plniv. V této produktové řadě můžete vybírat z mnoha variant. V nabídce jsou RAW Vitamíny C, B12, B-Complex, Vitamín E, vitamín D3, raw zinek, raw železo, koenzym Q10, vitamíny pro těhotné ženy, vitamíny s glukosaminem při kloubních potížích, vitamíny pro ty, kteří trpí například křečovými žílami, probiotický přípravek pro bezpečné bělení a čištění zubů, extrakt ze zelené kávy a další.
 


 

 

Zpět

 
 

Reklama:

 

© 2012-2024 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode