SUNWARRIOR – rostlinné raw proteiny, rostlinné doplňky stravy, raw vitamíny a superpotraviny

05.09.2014 07:58

SUNWARRIOR je rozvíjející se společnost se zdravou výživou. Světlo světa spatřila jednoho teplého odpoledne v Arizoně během festivalu Sedona Raw Spirit. Potkali se dva muži s rozdílnými názory, ale společným snem – vytvořit společnost a produkt, které by obohatili planetu Zemi i její obyvatele.

Nick Stern začal s odšťavňováním ovoce a zeleniny ještě jako náctiletý, čímž si ihned vysloužil přezdívku „Pan Přírodní“. Po dvacítce se naplno věnoval kulturistice a další sporty vykonával poloprofesionálně. V té době naprostá většina profesionálních sportovců konzumovala obrovské množství zvířecích potravin a jejich vedlejších produktů.

Poté, co jeho závodní kariéra skončila, cítil, že je jeho tělo zamořeno odpadními látkami a plné bolestivých zánětů. Zaměřil se proto opět na rostlinné stravování, bolest ustoupila a Nick znovu pocítil duševní i tělesnou pohodu.

Denley Fowlke byl poprvé povolán do zbraně v době, kdy se stal otcem dvojčat, které začínaly svoje životy bojem se životu nebezpečnými zdravotními problémy. Společně se svojí ženou Jan se vydali na strastiplnou pouť s cílem zachránit svoje děti. Denley brzy poznal, že mnoho odpovědí na otázky týkající se zdravotních problémů může být nalezeno ve správné výživě a přírodě.

Tito dva muži spojili dohromady svoje sny, podnikatelské dovednosti a zájem o životní prostředí a vytvořili SUNWARRIOR, společnost odhodlanou vytvářet ty nejlepší rostlinné výrobky a doplňky stravy a zároveň pěstovat lidskost a chránit planetu Zemi.

Cíl společnosti SUNWARRIOR je „osvítit tělo, mysl i planetu Zemi“. Tyto ideály se odrážejí ve všem, ať už je to pěstování microgreens (malých rostlinných výhonků) nebo ve vyhledávání těch nejkvalitnějších ingrediencí po celém světě při vytváření nového produktu.

V SUNWARRIOR věří, že rostliny nám poskytují ty nejčistší a nejvydatnější potraviny, bohaté na antioxidanty, vitamíny, minerály, enzymy, a také fytonutrienty, kterým teprve začínáme rozumět. Naše těla se dožadují opravdových potravin, obzvláště v dnešní době, kdy veškerou naši stravu silně zpracováváme, čímž si odepíráme možnost využít všechny jejich nutriční výhody.

SUNWARRIOR hledá nejcennější zdroje na planetě vhodné pro své produkty. Kvůli změně klimatu během ročních období disponuje zdroji po celém světě. Všechny výrobní prostory jsou pečlivě monitorovány pro nejlepší kontrolu kvality. Každá dodávka, která vstoupí do USA, je testována a schválená Správou potravin a léčiv (FDA). K udržení nejvyšší kvality také používá vlastní standard kontroly kvality. Produkty Sunwarrior jsou vyráběny v USA. Všechny produkty jsou bezlepkové, kromě Bioaktivního ječmene, který přirozeně lepek obsahuje. (méně než 2 % lepku). Neobsahují rozpouštědla, umělá barviva, umělé konzervační látky, umělé příchutě, herbicidy ani pesticidy. Sunwarrior produkty také neobsahují vůbec žádné živočišné produkty, mléčné výrobky, vejce, sóju nebo cukr.

Přehled produktů společnosti SUNWARRIOR:

SUNWARRIOR BLEND
Rostlinná raw proteinová směs, k dostání ve variantách natural (neochucený), vanilka a čokoláda. Patentovaná proteinová směs obsahuje organický/tepelně nezpracovaný hráškový protein, organický/tepelně nezpracovaný brusinkový protein, organický/tepelně nezpracovaný protein z konopných semínek, středně dlouhé zřetězené trygliceridy. Je bez lepku, bez sóji, bez GMO.



SUNWARRIOR PROTEIN
Rýžový raw protein z naklíčené hnědé rýže, k dostání ve variantách natural (neochucený), vanilka a čokoláda. Při klíčení dochází k tvorbě enzymů, které podporují trávení, a také se změní obsah živin. Klíčky jsou dobrým zdrojem vlákniny, bílkovin, vitamínů a minerálů. Sunwarrior protein je 100% rostlinný, zásadotvorný, poskytuje kompletní škálu esenciálních aminokyselin, je hypoalergenní, bezlepkový, neobsahuje geneticky modifikované organismy. Protein Sunwarrior je z 98% shodný s mateřským mlékem a honosí se 98,2% stravitelností, což z něj činí jeden z nejlépe stravitelných a efektivních proteinů v porovnání se sójovými a syrovátkovými proteiny. Sunwarrior vzniknul nízkoteplotním, přírodním enzymatickým procesem, při kterém nebylo použito chemikálií ani kyselé hydrolýzy (jak se tomu děje u většiny proteinů).



SUNWARRIOR ORMUS SUPERGREENS
Organické raw zelené potraviny, skládající se z alfalfy, mladého ječmene, mladé pšenice, mladého ovsa, špenátu, petržele, juky, moringy, a dále z kořene zázvoru a probiotických kultur. Je bez lepku, bez sóji, bez GMO, bez rozpouštědel, bez umělých konzervantů, barviv a ochucovadel. Jde o vypěstovanou potravinu, která si sama vytváří probiotickou kulturu, bez přidání probiotik v práškové formě.



SUNWARRIOR BIOAKTIVNÍ JEČMEN (ACTIVATED BARLEY)
Tento raw ječmen je pěstován až k nejzazší hranici klíčení. Proces je zastaven v bodě nejvyšší bioenergie výrobku, kdy obsahuje tu nejlepší kombinaci přírodně se vyskytující vlákniny, enzymů, polysacharidů a bílkovin. Je to organický, aktivovaný, bio fermentovaný prášek z ječmene. Má nízký glykemický index a obsahuje stovky aktivních enzymů. Obsahuje menší množství lepku , méně jak 2%.



SUNWARRIOR LIQUID LIGHT (TEKUTÉ SVĚTLO)
Liquid Light, jinak také Tekuté světlo, je název pro „Mineralizovanou Solární Energii“. Tyto minerály jsou ve formě paprsků zachycovány zdravou vegetací společně s výrobou fulvového komplexu. Poté jsou extrahovány z nedotčených rostlinných zkamenělin za použití čisté studené vody. Liquid Light je komplex kyseliny fulvové přírodního původu, obsahující stopové množství těchto minerálů a prvků: baryum, bizmut, bor, bromid, vápník, uhlík, cezium, kobalt, měď, europium, gadolinium, galium, germanium, zlato, hafnium, holmium, vodík, indium, jód, iridium, železo, lanthan, lithium, lutecium, hořčík, mangan, molybden, neodym, nikl, niobium, dusík, kyslík, palladium, fosfor, platina, draslík, prazeodym, rhenium, rubidium, samarium, skandium, selen, oxid křemičitý, stříbro, sodík, stroncium, síra, tantal, tellur, terbium, thulium, cín, titan, wolfram, vanad, ytterbium, yttrium, zinek, zirkonium.



SUNWARRIOR IMMUNE SHIELD
Immune Shield je přírodní minerální komplex tvořený kyselinou fulvovou, posílený o ionty stříbra. Tento komplex poskytuje to nejúčinnější stříbro pro správné trávení a vstřebávání živin. Přítomnost stříbrných iontů, které byly do výrobku přidány pomocí patentované technologie, dodává převratný druh stříbra k podpoře imunitního systému. Tyto molekuly zajišťují účinnější způsob distribuce stříbrných iontů po celém těle bezpečným způsobem, a to i ve vysokých dávkách (více než 50 ppm), aniž by hrozilo nebezpečí nahromadění přebytečných částic stříbra ve svalové tkáni. Tento obohacený komplex Vám zaručuje maximální stupeň účinnosti, ochrany a výkonnosti. Immune Shield dodává mikroionty stříbra a 71 stopových minerálů do všech tkání, tekutin a buněk, čímž podporuje imunitní systém v boji proti útokům zvenčí. Stříbro velikosti iontů je menší a lépe vstřebatelné než koloidní stříbro.



SUNWARRIOR MINERAL RUSH
Tekutý Vitamin Mineral Rush pochází kompletně z nezpracovaných rostlinných zdrojů a neobsahuje žádné syntetické látky. Tyto přírodní složky jsou napěchované fytoživinami, které pomáhají doručovat náš patentovaný organický rostlinný minerální komplex a zvyšují tak jeho využitelnost. Tekutý Vitamin Mineral Rush byl stvořen přírodou, odvozený z organických rostlin nebo rostlin rostoucích ve volné přírodě. Tyto přírodní zdroje jsou spojeny, aby vytvořily ideální raw doplněk stravy nejvyšší kvality. Účinný komplex vitamínů B doplňuje kompletní spektrum minerálů a další zdraví prospěšné vitamíny.



SUNNWARRIOR RAW VITAMÍNY PRO NI a VITAMÍNY PRO NĚJ
Energizující raw vitamíny a minerály. Vitamíny Sunwarrior jsou čistě přírodní, pocházejí pouze z rostlinných zdrojů a jsou tepelně nezpracované. Každá kapsle pochází přímo z přírodních potravin, které nám tolik chybí. Jsou napěchované vitamíny, minerály, fytonutrienty, enzymy a antioxidanty.

 

 

Zpět

 
 

Reklama:

 

© 2012-2024 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode