Banánovo-karobový krémový dezert s broskemi (raw food)

25.07.2016 18:49

Recept na vegan raw food banánovo-karobový krémový dezert s broskvemi. Recept na dezert přirozeně bez mléka a laktózy, bez vajíček, bez přidaného cukru, bez sóji, bez lepku, bez éček a konzervantů. Zdravý sladký dezert, který zasytí i jako snídaně nebo svačina. Tento dezert je sladký sám o sobě, není třeba ho už ničím doslazovat. Pokud si však potrpíte na hodně sladké, tak přidejte třeba trošku kokosového nektaru (koupíte zde »).


INGREDIENCE na cca 3 porce:

 


POSTUP:

  1. Broskve očistíme, vypeckujeme, 2 nakrájíme na menší kousky a jednu dáme do mixovací nádoby.
  2. Na dno pohárů či skleniček dáme pár kousků (asi třetinu) broskve.
  3. V mixéru nebo robotu rozmixujeme kešu ořechy s banány, jednou broskví a kokosovým olejem.
  4. Asi polovinu vzniklého krému dáme do skleniček na nakrájené kousky ovoce.
  5. Na to vytvoříme vrstvu z další třetiny nakrájených kousků broskve.
  6. Do mixovací nádoby, kde máme zbylou půlku krému, přidáme raw karob a umixujeme do hladka.
  7. Karobový krém navrstvíme do pohárů a ozdobíme zbylými kousky broskve.
  8. Dáme do ledničky aspoň na 40 minut vychladit a poté servírujeme.

 

 

Tip: Ingredience na tento raw dezert seženete například v e-shopu VitalVibe.cz » Na první nákup můžete získat slevu 7 %, zadáte-li u objednávky slevový kód ve tvaru: syrovastravacz

 

Pozn: © www.syrova-strava.cz. Kopírování bez předchozího písemného souhlasu provozovatele tohoto webu je zakázáno (více zde »).


 



 

Zpět

 
 

Reklama:

© 2012-2017 Syrová-strava.cz - všechna práva vyhrazena.